de tres: Enfoteu-vos-en!

divendres, 30 de març de 2012

Enfoteu-vos-en!

"Trec llibre per Sant Jordi". Quina frase tan fardona! Com et quedes amb la gent quan pronuncies aquestes paraules! I el cas és que és veritat, aquest any trec llibre per Sant Jordi. Bé... de fet potser és més correcte dir que col·laboro en un llibre col·lectiu amb 44 autors més. Però això no treu que pugui dir que "Trec llibre per Sant Jordi".

El llibre es diu 'Enfoteu-vos-en!: Humor indignat' i a partir d'avui el podeu trobar a les llibreries de Catalunya. Si voleu veure un avançament del contingut a la pàgina de lainformacion.com hi han penjat una galeria amb algunes vinyetes (sí, casualment una és meva). I també tenim un video viral per promocionar la cosa.
El llibre neix de la col·laboració entre Dibuixants sense fronteres, Angle Editorial i la Fundació Arrels; i els beneficis dels drets d'autor han estat cedits a la Fundació Arrels perquè continui amb la seva tasca d'atenció a les persones en risc d'exclussió social; només per això ja val la pena gastar-se els 12,80€ que val el llibre.

2 comentaris:

  1. ohhh Carlaas publiques un llibre lo següent serà donar el salt a la gran pantalla. Molta sort!

    ResponElimina
  2. Feliç Sant Jordi i enhorabona!! i moltes gràcies pel dibuix del drac!! :)

    ResponElimina