de tres: Calendari d'advent

dimecres, 30 de novembre del 2011

Calendari d'advent

Què, ja heu comprat el vostre calendari d'advent? No, ho dic perquè demà ja és 1 de desembre. Doncs si encara no heu comprat el típic calendari amb xocolatines jo no seré qui us el doni però tinc una proposta alternativa.

Cada dia (fins al 24) d'aquest mes de desembre faré un regal en forma de vinyeta sobre el Nadal (no tindria gaire sentit fer acudits sobre l'estiu però no ho descarto per un altre any). Es tracta d'una sèrie de vinyetes anomenada 'Altres Nadals' i que pretén felicitar a qui passi per aquí a través de tot un seguit de ciutadans particularment afectats per les celebracions d'aquestes dates. Si de cas demà comencem i veureu de que va el tema.

Actualització poques hores més tard: En Gargotaire s’ha fet ressò d’aquest post i ha anunciat la creació del calendari d’advent (que encara no ha ni començat) a ComiCat. Jo només dic que potser ens estem passant amb les expectatives… a veure si al final resultarà que és una merda.

3 comentaris:

  1. N'he parlat a Comicat... mmm... potser t'hauria d'haver avisat per a què abans preparessis el grup de Facebook i afegissis el gadget "seguidors". :p

    ResponElimina
  2. Ui! Ja ho veig, ja... El grup del facebook no em posaré a fer-lo ara però posaré el gadget de seguidors si el trobo (a risc de que ningú s’hi afegeixi).

    ResponElimina
  3. Jo no sóc ningú, per tant, aquest risc no existeix ja d'entrada.

    El que és segur és que de no posar-lo mai no hi tindries ningú.

    ResponElimina