de tres: Premi Quim Regàs

dijous, 9 de juny del 2011

Premi Quim Regàs

Doncs sí... ahir vaig anar al Parlament de Catalunya, per assistir a l'entrega del premi Quim Regàs de Periodisme, que aquest any era pel gran ninotaire Óscar Nebreda. Hi vaig anar per veure que tal això del parlament i els actes protocol·laris. Hi havia personalitats series però no hi havia pica-pica (ens podrien haver avisat, si cadascú porta una bossa de patates ja anem més que sobrats).
Justament ahir a Parlament el conseller Felip Puig donava explicacions sobre allò dels mossos i tot el follón de la plaça Catalunya així que un grup d'indignats va anar a la porta del Parlament a manifestar-se i, en conseqüència, es va decidir que també calia que hi anessin uns quants mossos, no eren gaires però quan em decidia a passar i em van preguntar que on anava em vaig bloquejar i no em sortia el nom del premi.
Doncs això, enllaço (ja de pas) el vídeo amb l'acte perquè el discurs de l'Òscar Nebreda em va fer pensar i també em va fer riure (tot i la pretesa solemnitat de l'acte); a més hi surto de 'refilón' als primers segons.

Per cert, com no sabia quina foto posar i no es que vagi sobrat de temps, he decidit penjar el dibuix que vaig fer sobre el tema a la meva llibreta (directament a boli, que té més mèrit).

2 comentaris:

  1. Coi, ,si això ho fas directament a boli, no m'estranya que puguis fer tantes caricatures a la setmana (U_U)

    ResponElimina
  2. “Directament a boli” el que no vol dir que fos la primera versió que feia.

    ResponElimina