de tres: d’abril 2012

dissabte, 28 d’abril del 2012

Maig roig

Aquesta setmana torna a passar que els de El Triangle utilitzen una dibuixet meu per il·lustrar un article al seu web, com de costum jo penjaré la imatge però més gran.
Publicat originalment al setmanari El Triangle nº1061 (27-04-2012)
La cosa és que la primavera la sang altera i el mes de maig es presenta mogudet pel que fa a la lluita en contra de les injusticies socials a tot el món. De fet, la portada d'aquesta setmana pot servir de calendari per seguir els actes.

dissabte, 21 d’abril del 2012

Sheldon Adelson

Una il·lustració meva torna a servir per il·lustrar un dels articles del web de El Triangle (aquí es pot veure).
Es veu que com als terrenys pròxims a l'aeroport l'alçada dels edificis no pot ser la que el senyor Sheldon Adelson vol, la Generalitat ha dit que si volen poden muntar el xiringuito a un terreny que tenen entre Montcada i Reixach i Ripollet, on tradicionalment s'hi celebra la romeria del Rocío.
Com al web de 'El Triangle' surt molt petit passo a enganxar-ho aquí un pèl més gran.
Publicat originalment al setmanari El Triangle nº1060 (20-04-2012)
El cas és que no és la primera il·lustració en la que he de fer aparèixer al magnat jueu (de fet m'estic convertint en un expert en acudits sobre aquest home) anteriorment ja el vaig fer aparèixer perseguint ecologistes.
Publicat originalment al setmanari El Triangle nº1058 (06-04-2012)
Completo la triologia (ja dic que en sóc l'especialista de la casa) amb la primera imatge en la que va sortir, és aquesta:
Publicat originalment al setmanari El Triangle nº1053 (02-03-2012)
I no només això, entre mig també he fet que surti als acudits que vaig fer irregularment quan tinc temps o ganes (aquí es pot veure). Quan dirigeixi una pel·lícula de James Bond faré que sigui el dolent.

dimecres, 18 d’abril del 2012

Flipar en colors

Resulta que a la Directa ha passat a ser a tot color (com abans ho va fer el cinema, la tele o la GameBoy). Per fer visible aquest canvi i donar la benvinguda al color com es mereix vaig fer aquest 'Racó il·lustrat'.
Publicat originalment al setmanari Directa nº269 (18-04-2012)

dilluns, 16 d’abril del 2012

De Safari

Bé, ja ho sap tothom però no em podia estar de fer-hi la meva aportació. Resulta que el rei s'ha fotut una tonya baixant un esglaó a un camp base de Botswana on havia anat de safari per caçar elefants; tot molt normal, ja ho veieu. Això deu formar part del 'comportament exemplar' que demanava ell mateix no fa tants mesos al seu discurs de Nadal en prime time.

dilluns, 9 d’abril del 2012

Gestió directa


El ministre Montoro ha carregat les culpes de tots els mals d'Espanya a les autonomies, ha dit que ja no estan de moda i que cal fer un reequilibri i una revisió del seu funcionament. Diu que es supervisarà la gestió econòmica de les comunitats autònomes i ja ha amenaçat dient que vigilarà de prop (tant de prop que enviarà delegacions al terreny si és necessari) que no es passin de la ratlla.

dissabte, 7 d’abril del 2012

Desmantellament

El ministre De Guindos ja ha avisat perquè després no li diguin traïdor; ha avisat al diari Alemany 'Frankfurter Allegemeine' (nom que fa venir gana) que les properes reformes seran en l’àmbit de la educació i la sanitat (em temo que allà on posa ‘reformes’ hi podem posar ‘retallades’ i no ens equivocarem de gaire). Es veu que la entrevista l'ha fet a un diari Alemany perquè la llegeixi la Merkel i per tranquil·litzar els mercats, doncs tranquil·litzarà als mercats però a mi...

dimarts, 3 d’abril del 2012

Cara de pòquer


Madrid i Barcelona tornen a estar a la grenya, aquest cop la baralla es per quedar-se un macro complex d'oci conegut amb el nom d'Eurovegas. La inversió es considerable i els dos territoris no dubten a anar-se baixant els pantalons per superar a l’adversari, qui sap si al final resultarà que algú va de farol.